Posted on

Orgonite Workshop en Seminar

Orgonite workshop en seminar

Orgonite Workshop en Seminar

Orgonite workshop en seminar
Orgonite workshop en seminar

 

Orgonite Workshop en Seminar : Seminar orgone energie, weer modificatie, bio- en geo-engineering.

Programma

1) Orgone energie (proton energie) en electronica in de geschiedenis.

2) De studie van Tesla en Reich van de proton energie, het systeem van Tesla het vermenigvuldigen van de energie en het systeem van Reich de cloudbuster (systeem voor het Creëren van kunstmatige wolken en regen).

3) Het verschil tussen een batterij en een proton generator, wat is een orgone kamer en hoe wordt die gemaakt, wat is orgonite en hoe werkt het. Het eindigt met een uitleg over de verschillende systemen die momenteel worden gebruikt voor de weer modificatie.

4) Laboratorium waarbij werkende orgonite wordt gecreërd met zichtbare energie. Een video over de effecten van orgonite gezien vanuit de ruimte een video over Reich als samenvatting op de informatie en tenslotte een miniconferentie van de bio-ingenieur Dr. Storm.

5) Collectieve OM healing meditatie met orgonite en achtergrond begeleiding. 30 minuten OM healing meditatie zonder achtergrond begeleiding en twee meditaties 20- en 10 minuten begeleid door muziek en een video voor de atmosfeer.

6) Orgone therapie in combinatie met kristal therapie, kymatica healing, pranische healing, reiki en andere technieken en hoe ze te gebruiken in verschillende healing en meditatieve technieken.

7) Wat is de pijnappelklier en hoe gebruik je deze. Zijn wij ‘levende orgonite’ ? Een video van de conferentie van Prof. Sergio Felipe de Oliveira over de pijnappelklier. De bedoeling is dat duidelijk wordt wat orgone energie is en hoe je het het beste voor jezelf en anderen kunt maken als je besluit het zelf te maken.

Dit is een voorbeeld van de seminars die ik houd. Verenigingen en mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact met mij opnemen.

Een seminar/workshop orgonite kan overal worden gehouden, gewoon in een kamer met voldoende ruimte en genoeg mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

De orgonite workshop zal ik blijven doen om orgonite te maken in glazen potten, omdat deze handig zijn voor veel dingen.

Je kunt ook kiezen voor alleen een seminar zonder de workshop maken van orgonite, of alleen de workshop orgonite maken met een korte theoretische inleiding.

Een seminar/workshop orgonite heeft een aanpasbaar programma afhankelijk van de behoeften van de groep mensen.

Andere informatie in Engels en andere talen : https://www.beeswax-orgone.com

Informatie in Nederlandse over hoe te doen : https://www.orgonitenow.com/orgonite-maken/

Marco Matteucci aka Marek Sheran

[bestwebsoft_contact_form lang=nl]