ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

la energía orgón o protónica también es visible cuando orgonito se carga por la luz, el sonido, el sol.
la energía orgón o protónica, emitidos por mi Chembuster y fotografiados por Daniele Gullà

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

1. Κουτάλα που θα χρησιμοποιηθεί για να διαλυθεί το κερί μέσα σε σκεύος κατά προτίμηση αντικολλητικό.
2. Καλούπια ή δοχεία από πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο καθώς επίσης και χάρτινα που είναι μίας χρήσης.

BEESWAX ORGONE LAST PAHSE OF WORK
SOME ARE OVER, OTHERS STILL NEED LAST BEESWAX

ANAΛΩΣΙΜΑ

1. Κερί ή φυσικό κήρος καρναούβης, αιθέραια έλαια και ίσως θυμίαμα σε σκόνη (ή άλλες φυσικές ρητίνες) που θα προστεθούν στην φάση όπου το κερί λιώνει.
2. Διάφορα μέταλλα (λειτουργεί και μόνο με αλουμίνιο αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθούν μέταλλα όπως σίδηρος και χαλκός τουλάχιστον). Τα υλικά όπως τον χαλκό μπορείτε να προμηθευτείτε σε εταιρείες όπου κόβουν χαλκο-σωλήνες, και το αλουμίνιο σε σιδερά ή σε εταιρείες όπου φτιάχνουν παράθυρα και πόρτες, Προμηθευτείτε όλα τα ρινίσματα που έχουν τα μηχανήματά τους. Μπορείτε επίσης χρησιμοποιώντας την φαντασία σας να χρησιμοποιήσετε υλικά όπως συνδετήρες, καρφίτσες, μεταλλικά σφουγγάρια, αλουμινένια ταψιά, πινέζες κλπ.
3. Ορυκτά, πολύτιμους λίθους ή κρυστάλλους.

BEESWAX ORGONE
ORGONITAS EN CERA DE ABEJAS, FRIANDOSE…

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνετε σε σιγανή θερμοκρασία το κερί σε σκεύος και εάν θέλετε προσθέστε φυσικές ρητίνες, θυμίαμα ή μερικές σταγόνες από αιθέραια έλαια. Εφόσον έχει λιώσει το κερί τότε μόνο μπορείτε να το βάλετε στα καλούπια όπου θα μπορείτε να ρίξετε μέσα τα μέταλλα και τα κρύσταλλα. Συνεχίστε να τοποθετείτε μέταλλα πάνω από τα κρύσταλλα και γεμίστε τα καλούπια σας. Μπορεί να χρειαστεί στο τέλος να βάλετε και λίγο ακόμη κερί αν δείτε ότι βγαίνει κάποιο μέταλλο έξω από το υγροποιημένο κερί.
Αφαιρείτε το περιεχόμενο όταν έχει κρυώσει όλο το μείγμα. Για επιπλέον ενέργεια μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα ορυκτά κρύσταλλα καθώς επίσης να χρησιμοποιείτε χαμηλή φωτιά στο λιώσιμο του κεριού ειδικά αν χρησιμοποιείτε παραφίνη και να έχετε υπομονή ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ έως το τελικό αποτέλεσμα. Πριν βάλετε το λιωμένο κερί στα καλούπια μπορείτε να τα αλείψετε με λάδι αγνό για να μπορούν να γλιστρήσουν εύκολα όταν κρυώσουν.

Marek Sheran <3 ^_^ <3

Παραθέτω εικόνες από στάδια εκτέλεσης ενός οργονίτη που χάρισα σε έναν φίλο μου στην Σουηδία την άνοιξη του 2010.

For any donation visit my main site http://orgonite-mareksheran.com and use PAYPAL DONATE button from any article.

If want my products you can buy it with shipping from Italy at http://orgonite-mareksheran.com/orgonite-shop and with shipping from Holland at the site http://orgonitenow.nl

Marco Matteucci aka Marek Sheran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *