Maak je eigen Orgonite - de piramide orgonite

Orgonite Maken

Orgonite maken

Orgonite Machen - Een kwarts en witte bloemen
Orgonite Maken – Een kwarts en witte bloemen

Orgonite maken : Werkmaterialen

1 ) Een pan om de bijenwas en het kaarsvet in te smelten.

2 ) Een mal om de was in te gieten. bijvoorbeeld een stevige plastic beker,lege pudding beker,glazen kommen of siliconen cupcake mallen.

Voor de orgonite water party kun je het beste glazen potjes met deksel gebruiken.

Orgonite Maken - bijenwas, metalen en gele bloemen
Orgonite Maken – bijenwas, metalen en gele bloemen

Orgonite maken : Verbruiksartikelen

1 ) bijenwas of Carnaubwas , men kan ook gebruik maken van kaarsen

2 ) stukken metaal, bijvoorbeeld, aluminium (ik gebruik vaak aluminiumfolie en snijd dit in kleine stukjes), ijzer en koper (koper uit elektriciteitskabels), kleine spijkers, paperclips enz.

3 ) mineralen , edelstenen, kristallen.

Orgonite Maken- andere bijenwas, en een Russische Shungite
Orgonite Maken – andere bijenwas, en een Russische Shungite

Smelt de was in een pan op het fornuis (doe dit langzaam en zorg ervoor dat je de pan van het vuur haalt als het begint te dampen) vul het onderste derde deel van de potjes met was , doe hier de mix van metalen bij tot ongeveer de helft, voeg de kristallen/mineralen toe en giet hier nog een laag was over en dan weer een laag metalen, tot de potjes gevuld zijn. Doe de deksel erop als de was nog warm is om zo een vaccuum te creeren. Wij wensen je veel plezier en succes. We wensen je al het licht en liefde.

Orgonite Maken - de piramide orgonite
Orgonite Maken – de piramide orgonite

https://www.orgonite-mareksheran.com main site with google translate.

Onze kunst producten  beschikbaar vanuit Holland zijn te vinden op de site https://www.orgonitenow.com

Onze kunst producten beschikbaar vanuit Holland zijn te vinden op de site https://www.orgonite-mareksheran.com/orgonite-shop/

Marco Matteucci aka Marek Sheran

Mijn Orgonite wordt geproduceerd volgens verschillende principes, meer dan op basis van het wetenschappelijk werk van Wilhelm Reich. Ook zijn er deze die verband houden met holistische en wetenschappelijke disciplines die nog steeds niet officieel erkend zijn. Allereerst aromatherapie. Het gebruik van bijenwas, dat wordt gedaan van etherische oliën maakt mijn orgonite zeer geurend, vooral wanneer het wordt gebruikt voor meditatie en wanneer je het wast met koud water en zeep. Ten tweede kleurentherapie. Mijn orgonite hebben kenmerken als stenen, geuren en kleuren. Dit verwijst naar orgonite in alle categorieën, behalve de piramides die uniek zijn. De piramides hebben een verscheidenheid van kleuren, waardoor u de keuze kunt maken van de kleuren die meer geschikt zijn voor uw behoeften, affiniteiten en aura kleuren. Ten derde het gebruik van radionica voor beide vormen door interne dispositie van mineralen en metalen en uiteraard met de vorm van intentie tijdens de fase van verwezenlijking. Zelfs het inbrengen van je aura energetische voetafdruk is belangrijk, maar uiteraard is dit niet zo eenvoudig als het schrijven ervan. Het zingen van de mantra OM tijdens het produceren wordt ook gebruikt om mijn orgonite te bezielen met een vibrationele inprenting.

[bestwebsoft_contact_form lang=nl]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *