Posted on

Orgone Energie Foto’s

Orgone Energy Pictures - Spectrographic analysis of the energy of a big pyramid by Daniele Gullà

Orgone Energie Foto’s

Orgone Energy pictures - The energy of a big pyramid, amazing amplification of energy between organic and inorganic materials built around a crystal.
Orgone Energie Foto’s – De energie van een grote piramide, de verbazende versterking van energie van organische en inorganische materialen, gebouwd om een kristal.

Het was een dag in half december 2012. Het was een zonnige dag en niet echt koud. Het was een vreemde dag, want ik wachtte op een paar vrienden van Florence en ook op Daniele Gulla, de fotograaf. Allereerst is hij niet echt een ​​fotograaf. In feite is hij een wetenschapper, een onderzoeker en een uitvinder en maakt hij perician voor een rechter . Het betekent dat zijn werk ook een wettelijk bewijs is.

Ik kan u verwijzen naar een link van zijn profiel, maar dit is in de Italiaanse taal. U zal de vertaler moeten gebruiken om het te kunnen lezen.

http://www.biopsicocibernetica.org/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=70

Orgone Energy Pictures - Another big pyramid Photographed by the special cameras of Daniele Gullà
Orgone Energie Foto’s – Een andere grote piramide gefotografeerd met de speciale camera van Daniele Gullà
Orgone Energy Pictures - Me, photographed by Daniele.
Orgone Energie Foto’s – Ik, gefotografeerd door Daniele

Mijn vrienden kwamen met de trein, dus ik moest gewoon zorgen om Daniele te ontvangen en hem te helpen met zijn apperatuur. Het heeft een paar jaar geduurd voordat Daniele tijd voor mij had, omdat hij het zo druk had, dus ik was blij dat hij eindelijk tijd voor me had. Hij had in het verleden ook al foto’s van orgonite gemaakt die geproduceerd waren met epoxie hars en vertelde me dat deze een mislukkig waren, omdat er geen energie op de foto’s te zien was. Hij was daardoor niet meer zo geïnteresseerd in orgonite, maar omdat mijn orgonite met bijenwas gemaakt zijn en wij ons 2 jaar eerder al hadden ontmoet, besloot hij toch om te komen. 2 jaar geleden waren we in het huis van een gemeenschappelijke vriend, Hortensia, een zeer gevoelige vrouw en er waren veel andere personen, waaronder een radionische expert. Ik had toen een aantal orgonite bij me. In die situatie was de radionische expert zeer verbaasd over de energie die hij gemeten had. Daardoor besloot Daniele om de tijd te nemen om een ​​paar uur bij mij te komen fotograferen.

Hij was zeer bezorgd dat ik geen zeer witte achtergrond zou hebben, want dan”zouden we niets zien”, vertelde hij. En dus creërden we het juiste scenario in mijn witte keuken op het fornuis. Zijn komst was heel belangrijk voor mij na bijna 3 jaar van elke vorm van stommiteiten die zijn verteld over mijn werk vanuit debunkers van multinationals van de NWO (je kunt nog steeds alles op internet vinden) om een bewijs te hebben over de energie. Dit omdat we er zeker van waren dat de energie genoeg was om chemtraills te laten verdwijnen, maar ook omdat de arts Wilhelm Reich de vorige eeuw toonde dat de energie in staat was om vegetatie te doen hergroeien en bepaalde ziekten te genezen. Ik denk dat bijna iedereen weet over het verhaal van de arts Wilhelm Reich, of iets hierover, maar voor wie dit niet weet staat hieronder een link van een video. De helft ervan is in de Italiaanse taal en de andere helft in het Engels, maar het is in feite voor iedereen gemakkelijk te begrijpen.

https://www.youtube.com/watch?v=aePdT3X9_U4

Ik hoop dat u zult genieten en ervoor open staat om te begrijpen hoe vies is dit nwo multinationals systeem is.

Orgone Energy Pictures - Angela, photographed by Daniele.
Orgone Energie Foto’s – Angela gefotografeerd door Daniele

Op mijn youtube-kanaal kun je veel van mijn gevechten tegen chemtrails en ‘weather modification’ vinden. Ook vind u er instructies over hoe zelf een werkende orgonite te maken, zoals u ook kunt vinden op deze site.

Eindelijk zijn Angela en Claudio ook aangekomen en Daniele heeft ook foto’s van hen gemaakt. Ik heb een seminar gegeven bij hun thuis in september 2012, 2 maanden ervoor en Angela was erg ziek en bijna niet in staat om te functioneren, maar ze overwon haar ziekte met grote kracht. En nu was ze in mijn huis met de trein en de bus. Toen wist ik nog niet dat ze 2 maanden later helemaal genezen zou zijn. Haar soort ziekte was zeer agressief en normaal is genezing niet mogelijk.

Orgone Energy Pictures - Claudio smiling to the energy.
Orgone Energie Foto’s – Claudio die lacht naar de energie

In de tussentijd gingen we verder met het maken van foto’s van mijn orgonites. Een andere grote piramide, veel handgranaten en een grote chembuster, natuurlijk allemaal gemaakt met bijenwas. Daniele zag de energie op de foto’s en was geïnteresseerd om meer foto’s te nemen en in feite maakten we alle mogelijke foto’s in de tijd die we hadden. Die zelfde dag later in de middag stuurde Daniele me de foto’s om me te laten zien hoeveel energie er was. Daarna schreef ik een artikel in mijn Italiaanse website http://orgonite-mareksheran.com en ik publiceerde het zoveel mogelijk, maar ik kreeg niets anders dan onverschilligheid, ik werd niet gevraagd om mijn verhaal te doen op “Mistero” transmissie en ik ben volledig genegeerd. Waarom ? Het ergste is dat er vele mensen weten dat het werkt en de voordelen van de energie en het gebruik ervan, maar niemand steunt mij.

Orgone Energy Pictures - The energy emanated by a chembuster done in a copper tube for umbrellas.
Orgone Energie Foto’s – De vrijkomende energie van een chembuster gemaakt van een koperen paraplu bak

Maar het interesseerd me niet, ik ga gewoon door, want de mensheid heeft de energie toch nodig om te genezen en om onze planeet te herstellen. Ik schrijf niet 100 keer orgone energie zodat google u hiernaartoe leid, want de multinationals willen dit niet.

Er zijn een miljoen sites die plastic orgonite verkopen, van de plastic industrie, dus wie? de multinationals. Er zijn ook miljoenen sites die valse informatie geven over Wilhelm Reich en orgone energie. Begint u te begrijpen hoe verrot dit allemaal is? We hebben een manier om te genezen van ziekten en kunnen lekker en goedkoop eten produceren en we kiezen voor GMO wat duur en slecht is en wat onze omgeving verandert en misschien ook ons ​​…

Orgone Energy Pictures - Analysis between normal picture and the one by special cameras of Daniele Gullà
Orgone Energie Foto’s – Analysis between normal picture and the one by special cameras of Daniele Gullà De analyse tussen een normale foto en een foto van de speciale camera van Daniele Gullà

Dus wat te doen? Zo moeilijk is het niet om zelf een poging te doen? Ik bedoel niet iedereen kan een kunstenaar zijn (waarom niet?), maar toch kun je nuttig zijn voor jezelf, je familie en de omgeving om je heen door bijenwas orgonite te maken of te kopen. In de jaren heb ik veel debunkers valse informatie zien verspreiden over hoe u een orgonite maakt met de giftige epoxie hars. Daar moet toch een reden voor zijn denkt u niet?

Dit artikel is niet om u te vertellen over orgone energie, maar gewoon om te laten zien dat de bijenwas orgone energie uitstralenen in grote hoeveelheden. U kunt op mijn belangrijkste site kijken voor meer informatie, de google translate knop of de bar werken prima van Italiaans naar Engels. (andere talen, lijken niet goed te werken).

Orgone Energy Pictures - Spectrographic analysis of the energy of a big pyramid by Daniele Gullà
Orgone Energie Foto’s – De spectrografische analyse van de energie van een grote piramide door Daniele Gullà

The analisys Daniele Gullà done as Biometric and forensic expert talk by itself.

Marek Sheran ( Marco Matteucci) Love to anyone.

I want just let you remembering the words of Salvador Allende to UNO general assembly in 1972. He received a standing ovation, but then nothing happened and now we are in the hole, so do something.

Ik wil u herinneren aan de woorden van Salvador Allende aan UNO general assembly in 1972. Hij kreeg een staande ovatie, maar daarna gebeurde er niets en nu zitten we steeds dieper in hetgeen waarvoor hij ons waarschuwde, dus doe iets

https://www.youtube.com/watch?v=1E9_wnzkZgI